Reserveer nu!

Beste prijsgarantie

Kasteel de Essenburgh

Kasteel de Essenburgh - Hampshire Classic


Bij Kasteel de Essenburgh - Hampshire Classic bevindt u zich in een unieke omgeving rond een nog unieker kasteel, midden in het groene hart van de Veluwe. De sfeer ademt traditie, maar dan wel met een moderne vertaalslag. Het is een sprookjesachtig kasteel dat een historische sfeer van vele jaren geleden heeft behouden. Een oase van rust heerst over het landgoed, de omringende bossen en uitgestrekte heidevelden. De pure schoonheid van de zuivere natuur vervangt al uw zorgen met de onvergetelijke smaak van verademing.

Het kasteel heeft een ideale locatie waar culturele en recreatieve activiteiten convergeren. De routes en paden uit de omgeving zijn een aanrader voor zowel de fietser als de wandelaar. Kasteel de Essenburg – Hampshire Classic is een goede uitvalsbasis voor het verkennen van de oude Hanzestad Harderwijk, die zeker een bezoek waard is. Twee grote parken (Dolfinarium en Walibi Holland) liggen op minder dan een half uurtje rijden van ons verwijderd en zijn een leuke dag-invulling voor onze jonge gasten. Om het rustgevende karakter compleet te maken, ligt op een kleine afstand van het kasteel Wellnessresort De Zwaluwhoeve.

Video Impressie

Hier vindt u een video impressie van Hotel Marktzicht te Harderwijk. Laat u verrassen door de vele activiteiten, historische gebouwen en het bruisende centrum van de eeuwenoude stad.

Indien u meer informatie wenst te ontvangen over het hotel, de kamers of Restaurant Hortustuin, aarzel dan .... Lees meer

4231

Volg Ons  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen