Reserveer nu!

Beste prijsgarantie

Omgeving

Hotel Marktzicht is een uitvalsbasis voor diverse sportactiviteiten in de omgeving. Fietsen, wandelen, paardrijden, tennissen, zeilen op de meren en nog veel meer. Door de unieke ligging te midden van de prachtige natuur is recreëren hier een tweede natuur geworden. Hier kun je de natuur opsnuiven en verdwalen in de schoonheid van de omringende, heerlijk ruikende heidevelden, de mals groeneweiden en talrijke bossen.

Vanuit het hotel wandel je in luttele minuten naar de vele winkeltjes, restaurants, gezellige bars en de boulevard die de stad rijk is. Harderwijk is een historische Hanzestad, die voor de inpoldering van het IJsselmeer een belangrijke vissersstad was. De haven is het ideale beginpunt voor een boottochtje over de randmeren. Maar je kunt ook passief genieten van het prachtige Veluwemeer vanaf een van de vele terrasjes aan de jachthaven.

Op circa 350 meter loopafstand ligt het Dolfinarium, waar dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen de show stelen. In de omgeving vind je bovendien enkele golfbanen en een prachtig sauna-en beautyresort.

Video Impressie

Hier vindt u een video impressie van Hotel Marktzicht te Harderwijk. Laat u verrassen door de vele activiteiten, historische gebouwen en het bruisende centrum van de eeuwenoude stad.

Indien u meer informatie wenst te ontvangen over het hotel, de kamers of Restaurant Hortustuin, aarzel dan .... Lees meer

4231

Volg Ons  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen