Reserveer nu!

Beste prijsgarantie

Routebeschrijving

Met de Auto of motor: Vanaf de snelweg A28, uit de richting Zwolle of Amersfoort, neemt u de afslag 12 Ermelo / Harderwijk-West. Op de N303 volgt u de borden Harderwijk richting het centrum. Na het passeren van de spoorwegovergang gaat u rechtdoor over de rotonde. Op de volgende kruising gaat u rechtsaf naar de Vitringasingel. Aan de Vitringasingel kunt u parkeren op parkeerplaats P16. Van hieruit loopt u richting het winkelcentrum van Harderwijk. Hotel Marktzicht is gesitueerd aan het marktplein midden in het winkelcentrum van Harderwijk.

Met het openbaar vervoer: Vanaf treinstation Harderwijk bent u met de bus of taxi binnen 10 minuten aan het begin van het centrum van Harderwijk. Hotel Marktzicht is op loopafstand van de bushalte. De taxi's hebben de mogelijkheid om u voor het hotel op het marktplein af te zetten.

Video Impressie

Hier vindt u een video impressie van Hotel Marktzicht te Harderwijk. Laat u verrassen door de vele activiteiten, historische gebouwen en het bruisende centrum van de eeuwenoude stad.

Indien u meer informatie wenst te ontvangen over het hotel, de kamers of Restaurant Hortustuin, aarzel dan .... Lees meer

4231

Volg Ons  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen